Ik wil me graag even voorstellen.
Ik ben Jose Eijsink geboren 18 maart 1953 op deze plek waar ik op 2 April 1988 ben begonnen met een ijskistje aan de straat Hengevelderweg 1a te Diepenheim.
Doordat de 6 kastelenroute een jaar hiervoor was geopend leek me dit wel een goed idee.
Mei dat jaar was het hemelvaart en ik had wat terras stoeltjes en tafels overgenomen van Gerrit en Ine Boonk waar ik in 't verleden de weekenden had geholpen in keuken en bediening.
Alles netjes geschilderd met mijn moeder en een terrasje gemaakt op de plas van mijn vaders erf ( Pa had voorheen een loon- grondverzetbedrijf).
Toen kwamen de 1e gasten heel gezellig alles konden de gasten bij mij bestellen als het er niet was ging ik 't wel halen elders.
Ook kwamen er vragen kunnen wij bij jullie overnachten en ben toen begonnen met een soort zimmer frei / bed and breakfast
Daarna dacht ik wat nu ik moet toch wel iets meer kunnen.
Met de gemeente Diepenheim destijds veel plannen gemaakt om uitbereiding aan te vragen en is gelukt.
In 1991 zijn we gestart met een nieuw restaurant en 7 hotelkamers.
Dit ging perpect gasten waren allen tevreden en kwamen kamers tekort.
In 1997 als extra heb ik met een goede kennis hotelchalets weten te plaatsen extra 4 kamers erbij.
Was een zeer gezellige periode
Dit was echter niet voldoende zodat ik bij de gemeente Diepenheim de 2e fase in seine heb gezet dus 6 nieuwe hotelkamers erbij.
Ook in deze periode is mijn zoon Micha in 't bedrijf gekomen.
Hij was klaar met zijn hotelschool en stage in Engeland Hotel The Blue Flag Cadmore and.
Dit was een goed stage adres ontstaan door kennissen van de MC club Nederland waar Micha een goede stage doorliep bij een gerenomeerd Hotel bij Ken and Vicky.
In dit hotel werd ook de zalm nog zelf gerookt ( de leermeester van Micha was hier zelfs nog gecharmeerd over). Zeer smakelijk dus.
In de periode 1988-1997) stond ikzelf in de keuken , maar op een gegeven moment kun je niet alles alleen en heb Luuk Meyer als kok in dienst genomen die ook al heeft gewerkt bij Hotel Bieze te Borger - 't losse Hoes in Holten- Hotel bad Boekelo en daarna Dish Hotel te Enschede- en nu al 14 jaar bij ons in dienst is.
We zijn erg blij met Luuk want hij maakt fantasische gerechten , buffetten en menu's voor al onze gasten.
Wij hopen dan ook dat jullie allen die dit hebben gelezenl een keer komen aanwippen voor een kopje koffie, lunch, dineetje, feestje of een arrangementje.
Voor vragen bel gerust 0547-351844
Uw gastvrouw Jose