Op 12 mei a.s. luid restaurant ’t Holt te Diepenheim de lente in met een grandioze avond.
Om 18.30 uur beginnen we de avond met de komst van de familie Visscher “Wijngaard Hof van Twente”. Die zal U wat vertellen over hun wijnen en hoe deze gemaakt word.
Tevens serveren wij u bij het voor en hoofdgerecht een glaasje wijn.
Ondertussen is Louis Eijsink bezig om heerlijke verse zalm te roken die we ook op het buffet presenteren.
Voordat we met het hoofdgerecht beginnen zal Harry Lubberink het overnemen om ons iets te gaan vertellen over het Twentse goud de asperges, die u uiteraard ook weer tegen komt op ’t buffet.
Voorjaarsbuffet bestaat uit:
- Monicasalade met kerriemayonaise
- Rauwe ham met meloen
- Lamsham
- Vispate
- Gerseveerd met stokbrood
- Tuinkruidenbouillon met asperges en stokbrood.
- Asperges met beenham en ei
- Moeflon
- Vers gerookte zalm
- Varkenshaas met lente-uitjes
- Gevulde kipfilet met truffelsaus
- Gevulde visrolletjes met zalm
- Tagliatelle
- Gekookte krieltjes
- Warme groenten en rauwkostsalade
- Grand dessert.
De kosten zijn slechts €39,50 per persoon / Hotelgasten bijbetaling € 15,-- op arrangement.
Jose , Luuk en Micha hopen u te mogen begroeten.
Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.
Restaurant “t Holt
Hengevelderweg 1a
7478pe Diepenheim
Telf. 0547-351844
www.hoteltholt.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.