Wildbuffet bereid door chefkok Luuk Meijer + gerookte forel uit de ton € 42,50 P.P.
Toeslag op een arrangement in 't hotel € 17,50 p.p.
Wildbuffet bereid door chefkok Luuk Meijer + gerookte forel uit de ton € 42,50 P.P.
Toeslag op een arrangement in 't hotel € 17,50 p.p.
prokkelbuffet - €35,00 p.p.
Ontvangst 18.30 uur Aanvang 19.00 uur
Hotel-Rest. ’t Holt Diepenheim (reserveren gewenst).
Twents Nagelholt
Boeren paté
Peertjes
Twentse Salade
Roggestoete
* * *
Hummekes soep
Met de billetjes bloot
Bruinebonen soep
Roggestoete
* * *
Hete bliksem
Stampot rauwe andijvie
Jacht schotel
Draadjes vlees
Balk`n brie
Lever en bloodgood
Raasdonders
Karnemelkse jus met schrömpkes
Rode kool - Compote - peertjes - sla
* * *
Herr?n crême
Griesmeel pudding met bosbessensaus
Twentse krenten wentel teefjes
€ 35,00
VOORJAARSBUFFET 14 MEI 2022 € 38,50
Hotelgasten bijbetaling € 17,50 op arrangement.
Op 14 mei a.s. luid Restaurant ’t Holt te Diepenheim de lente in met een grandioze avond.
Om 18.30 uur beginnen we de avond met de komst van de familie Visscher “Wijngaard Hof van Twente”. Die zal U wat vertellen over hun wijnen en hoe deze gemaakt word.
Tevens serveren wij U bij het voor en hoofdgerecht een glaasje wijn.
Ondertussen is Louis Eijsink bezig om heerlijke verse zalm te roken die we ook op het buffet presenteren.
Voordat we met het hoofdgerecht beginnen zal Harry Lubberink het overnemen om ons iets te gaan vertellen over het Twentse goud de asperges, die u uiteraard ook weer tegen komt op ’t buffet.
Jose - Luuk en medewerker(sters) hopen u te mogen begroeten.
Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.
Restaurant “t Holt
Hengevelderweg 1a
7478pe Diepenheim
Telf. 0547-351844 www.hoteltholt.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
€ 247,50 per persoon
op 2 persoons kamer, toeslag 1 persoonskamer € 90,—excl verblijfsbelasting
Dit arrangement is ook op ander data te boeken.
Alleen telefonisch +31 (0)547 351844 of eigen e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
21 okt. 2022: Bayerischen avond met een Bayerisch buffet
€ 38,50 P.P. Toeslag op een arrangement in het hotel € 17,50 p.p.
Een gezellige Bayerischen avond met een Bayerisch buffet bereid door chefkok Luuk Meijer.
€75,- p.p.
€. 65,00 p.
€105,- p.p.
€. 95,- p.p.
€. 109,50 p.p.
€. 125,00 p.p.
€. 217,50 p.p
aankomst 31 december en vertrek 2 januari.
Verlenging van 't arrangenet € 57,50 p.p.h.p. Toeslag 1 pers. Kamer €25,00 per dag.
Aankomst 24 december en vertrek 27 december.
Verlenging € 57,50 p.p.h.p. Toeslag 1 pers. kamer €25,00 per dag
Hengevelderweg 1a
7478 PE Diepenheim
T. +31 (0)547 351844
Let op: arrangementen kun je alleen boeken via telefonische reservering of via ons contactformulier!
Hotel 't Holt maakt deel uit van HOLLANDHOTESLGROEP.
- Persoonlijk contact
- Twentse gastvrijheid
- 100% rust - zeer goede bedden
- Ook voor zakelijke overnachtingen
- Flexibel, ontbijt in overleg
- Lunchpakket voor tijdens 't werk
- Airco op kamer beschikbaar (bijbetaling)
Hotel - restaurant Diepenheim is zoals de naam al doet vermoeden gelegen in het hart van de Hof van Twente, in het schilderachtige Diepenheim (het kleinste stadje van Overijssel +/- 2900 inwoners). Het hotel ligt 2,5 km buiten Diepenheim te midden van de bossen en de weidelanden, waardoor het zich uitstekend leent voor vele wandel- fiets en auto tochten.
Op alle reveringingen/boekingen zijn de UVH voorwaarden (Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland) van toepassing.
- Persoonlijk contact
- Twentse gastvrijheid
- 100% rust - zeer goede bedden
- Ook voor zakelijke overnachtingen
- Flexibel, ontbijt in overleg
- Lunchpakket voor tijdens 't werk
- Airco op kamer beschikbaar (bijbetaling).
- Reserveren conform voorwaarden Horeca Nederland