Wildbuffet bereid door chefkok Luuk Meijer + gerookte forel uit de ton € 47,50 P.P.
Toeslag buffet op een hotelarrangement € 22,50 p.p.
18 november en 9 december 2023
- 18 november met vertellingen
- 9 december met vertellingen en Midwinterhoornblazers uit Diepenheim.
Ontvangst 18.30 uur en aanvang 19.00 uur
VOORGERECHTEN :
- Chaudfroid van eend met rucola sla
- Wildzwijnscoppa
- Waldorfsalade met stokbrood en saus
TUSSENGERECHT :
- Wildbouillon met kastanje champignons
- Gerookte forel door Louis Eijsink gerookt.
HOOFDGERECHTEN :
- Hazenpeper en hazenvoorpootjes
- Parelhoenfilet met wildsaus, rode wijn en zilveruitjes
- Hertenbiefstuk met rozenbottelsaus en groene pepers
- Wildzwijnshaas met truffelsaus
- Wildzwijnsrollade met zwijnsjus
- Al deze gerechten worden geserveerd met diverse garnituren
DESSERT
- Kruidkoekbavarois
- IJs met bosbessen saus
RESERVEREN GEWENST
Familie Eijsink en medewerk(ster)s heten u van harte welkom