Hotelgasten bijbetaling € 25,00 P.P. op arrangement.
Op 13 mei a.s. luid Restaurant ’t Holt te Diepenheim de lente in met een grandioze avond.
Om 18.30 uur beginnen we de avond met de komst van de familie Visscher “Wijngaard Hof van Twente”. Die zal U wat vertellen over hun wijnen en hoe deze gemaakt word.
Tevens serveren wij U bij het voor en hoofdgerecht een glaasje wijn.
Ondertussen is Louis Eijsink bezig om heerlijke verse zalm te roken die we ook op het buffet presenteren.
Voordat we met het hoofdgerecht beginnen zal Harry Lubberink het overnemen om ons iets te gaan vertellen over het Twentse goud de asperges, die u uiteraard ook weer tegen komt op ’t buffet.
Voorjaarsbuffet bestaat uit:
Monicasalade met kerriemayonaise
Rauwe ham met meloen
Lamsham
Vispate
Geserveerd met stokbrood en saus
Tuinkruidenbouillon met asperges.
Geserveerd met stokbrood
Asperges met beenham en ei
Moeflon met jus van mouflon
Vers gerookte zalm door Louis Eijsink
Varkenshaas met lente-uitjes
Gevulde kipfilet met truffelsaus
Gevulde visrolletjes met zalm
Tagliatelle
Gekookte krieltjes
Warme groenten en rauwkostsalade
Grand dessert.
Jose - Luuk en medewerker(sters) hopen u te mogen begroeten.
Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.