Wildbuffet bereid door chefkok Luuk Meijer + gerookte forel uit de ton € 42,50 P.P.
Toeslag op een arrangement in 't hotel € 17,50 p.p. 21 november en 12 december 2020
- 31 november met muzicale harmonica begeleiding van Jans en Mans
- 12 december met midwinterhoornblazen en vertellingen Midwinterhoornblazers uit Diepenheim. Forellen op terras gerookt door Louis Eijsink Ontvangst
18.30 uur en aanvang 19.00 uur
VOORGERECHTEN :
- Chaudfroid van eend met rucola sla
- Wildzwijnscoppa
- Waldorfsalade met stokbrood en saus
TUSSENGERECHT :
- Wildbouillon met kastanje champignons
- Gerookte forel ( door Louis Eijsink gerookt)
HOOFDGERECHTEN :
- Hazenpeper en hazenvoorpootjes
- Parelhoenfilet met wildsaus, rode wijn en zilveruitjes
- Hertenbiefstuk met rozenbottelsaus en groene pepers
- Wildzwijnshaas met truffelsaus
- Wildzwijnsrollade met zwijnsjus
Al deze gerechten worden geserveerd met diverse garnituren
DESSERT
- Kruidkoekbavarois
- IJs met bosbessen saus
RESERVEREN GEWENST
Familie Eijsink en medewerk(ster)s heten u van harte welkom