Arrangementen

17 november en 8 december 2018: Wildbuffet + gerookte forel uit de ton € 42,50 P.P.

  • 17 november met muzicale begeleiding Jans en Mans
  • 8 december met midwinterhoornblazen en vertellingen
    Midwinterhoornblazers uit Diepenheim
    Forellen op terras gerookt door Louis Eijsink

Ontvangst 18.30 uur en aanvang 19.00 uur

VOORGERECHTEN :

  • Chaudfroid van eend met rucola sla
  • Wildzwijnscoppa
  • Waldorfsalade met stokbrood en saus

TUSSENGERECHT :

  • Wildbouillon met kastanje champignons 
  • Gerookte forel ( door Louis Eijsink gerookt)

HOOFDGERECHTEN :

  • Hazenpeper en hazenvoorpootjes
  • Parelhoenfilet met wildsaus, rode wijn en zilveruitjes
  • Hertenbiefstuk met rozenbottelsaus en groene pepers
  • Wildzwijnshaas met truffelsaus
  • Wildzwijnsrollade met zwijnsjus

Al deze gerechten worden geserveerd met diverse garnituren

DESSERT

  • Kruidkoekbavarois
  • IJs met bosbessen saus

RESERVEREN GEWENST

Familie Eijsink en medewerk(ster)s heten u van harte welkom

Zoeken

Direct contact!

Wilt u meer info over wat Hotel Diepenheim? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:

Hengevelderweg 1a
7478 PE Diepenheim

T. +31 (0)547 351844 

info@hoteltholt.nl 


 lokooke1

Hotel 't Holt maakt deel uit van OKÉHOTELS. Kijk voor meer info op www.okehotels.nl

Waarom voor ons kiezen?

- Persoonlijk contact
- Twentse gastvrijheid
- 100% rust - zeer goede bedden
- Ook voor zakelijke overnachtingen
- Flexibel, ontbijt in overleg
- Lunchpakket voor tijdens 't werk

Waarom voor ons kiezen?

- Persoonlijk contact
- Twentse gastvrijheid
- 100% rust - zeer goede bedden
- Ook voor zakelijke overnachtingen
- Flexibel, ontbijt in overleg
- Lunchpakket voor tijdens 't werk

Contact

Hengevelderweg 1a
7478 PE Diepenheim

T. +31 (0)547 351844 

info@hoteltholt.nl 

© 2017 Hotel Diepenheim. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken