+31 (0)547 351844 info@hoteltholt.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Over ons

Wie, wat, waar & wanneer!

Over ons

Hotel `t Holt is gelegen in het hart van de Hof van Twente, in de gemeente Diepenheim (het kleinste stadje van Overijssel +/- 2900 inwoners). Het hotel ligt 2,5 km buiten Diepenheim te midden van de bossen en de weidelanden, waardoor het zich uitstekend leent voor vele wandel- fiets en auto tochten.

Het hotel heeft 13 twee persoons kamers met douche en toilet enkele met 3 bedden boxspringbedden 2.10mtr. lang, allen begaande grond, en een restaurant van +/- 70 couverts. Met een jachtkamer van +/- 50 couverts. Het hotel heeft ook een ITS classificatie waardoor het gehele hotel toegankelijk is voor rolstoellgebrukers.(alle doorgangen extra breed, dorpelvrij, een speciaal invaliden douche en toilet op de gang.) Voor extra assesoires b.v. papegaai hoog-laagbed etc kunt u zich melden bij carintwinkel in Hengelo die deze artikelen voor u bij ons hotel afleveren en op de plaats zetten.

Mede dankzij de rustige ligging en het bescheiden aantal kamers leent ons hotel zich ook uitstekend voor trainingskampen en familie reunies. Gelegen naast de Pitch & Putt golfbaan Diepenheim.

Ons restaurant biedt u ook een ruimte voor feestjes en partijtjes van 20 tot 200 personen.

Diverse buffettten in overleg met ons hoe u dit wilt inrichten. Ook kunnen wij u de jachtkamer aanbieden voor +/- 50 personen voor een familiefeestje met activiteiten, buffet , of een vergadering etc.

Tevens kunt U ons ook bellen voor een ontbijt evt (champagneontbijt). aan huis in een straal van 15 km.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Uw gastvrouw Jose heet u van harte welkom.

Hotel -restaurant . `t Holt hengevelderweg 1a 7478 PE Diepenheim Tel. 0547-351844 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: Geschiedenis »

OKÉHOTELS

lokooke1

Hotel 't Holt maakt deel uit van OKÉHOTELS. Kijk voor meer info op www.okehotels.nl

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Persoonlijk contact
  • Twentse gastvrijheid
  • 100% rust - zeer goede bedden
  • Ook voor zakelijke overnachtingen
  • Flexibel, ontbijt in overleg
  • Lunchpakket voor tijdens 't werk

Direct contact

Like ons @Facebook

Nieuws / Aanbiedingen

't Holt reviews @Zoover